Hírek
Naptár
Közvetítők
Térkép
Magunkról
Kapcsolat
EN
EN

Hírek

2024.Februàr 10 szombat

Szeretettel hívunk Benneteket a 19 órától kezdődő jótékonysági koncertünkre, melyeken 7 budapesti ifjúsági gitáros együttes több mint 50 zenésze fog össze és lát el könnyűzenei szolgálatot. Az itt összegyűjtött felajánlásokat a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium számára ajánljuk fel.

Résztvevő zenekarok:

Felső-krisztinavárosi Gitáros Együttes

3in1

Boanergész Együttes

Havas Gitár

imperfectum együttes

MKK Band

Zugligeti Gitáros Kórus

https://facebook.com/events/s/alleluja-krisztus-el-jotekonys/1547763665985695/

2024 Offline hír

Szeretettel hirdetem, hogy az Őrtüzek Imádság Háza által szervezett személyes közbenjáró ima-szolgálat 2024-ben is folytatódik.
Az idei első alkalomra január 26-án, pénteken 18-tól 19 óráig kerül sor, az Őrtüzek IH imaszobájában (Bp., XI., Magyar Tudósok körútja 1., a Magyar Szentek Temploma alatti helyiség), az esti dicsőítő imaóra (18:00 - 20:00 óra) alatt. Most is mindenkiért személyesen fogunk imádkozni.
A közbenjáró ima kéréséhez előzetes regisztráció (egy e-mail) szükséges, azért, hogy ne kelljen várni, és mindenkire legyen időnk.
Így a közbenjáró imára olyan feltételeket biztosítunk, amelyek biztosíatják a meghitt körülményeket, ahol van idő az imára, a közbenjáró testvérek pedig csak Istenre és arra figyelnek, aki az imát kéri. (Somogyi Tibor)

null

 

2023 karácsonyi szünet

Ünnep napokon és szünetben szünetelnek a közvetìtèsek.

2023 ősz 

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy elindult EGY közös linkről az eddig különböző felületeken működő Online Imádság Házánk.

Magyar és angol nyelven.(utóbbi kèszülőben) 

Keresünk lelkes önkéntes applikació fejlesztőt, hogy amíg nem folyamatos a dicsőítés, le lehessen tölteni egy olyan alkalmazást, ami egy Google naptár alapján jelez, amikor épp kezdődik egy dicsőìtès. (Tudjuk, hogy elméletileg a naptár is tud jelezni, csak olyan terheltek a naptárjaink, hogy azt már nem szeretnènk pluszban terhelni)